Logo for 7-kabale.com

Edderkop Kabale - Spil Gratis Edderkop Kabale Online

Edderkop Kabale Gratis

Om Online Kabaler Edderkoppen

Online Kabaler Edderkoppen er et relativt simpelt netspil. Dette online netspil handler om at samle kortene i rækkefølge (konge til es) i hver sin kulør.

I dette Edderkop Kabale netspil kan man spille 3 forskellige varianter.

  • 1 kulør (easy) - Den nemmeste udgave. Når man spiller online med 1 kulør (typisk spar), skal man sortere 104 kort (8 bunker - fra konge til es). Når man spiller online med 1 kulør i Edderkop Kabale, er det nemmere at samle bunker, så denne udgave anbefales helt sikkert til begyndere.
  • 2 kulør (normal) - En middel udgave. Når du spiller online med 2 kulør (typisk spar og hjerter), skal du ligesom ved 1 kulør sortere i 104 kort. Forskellen er dog bare, at her skal du tage højde for, at der findes en anden kulør. Det er altså markant nemmere at ødelægge det for sig selv, hvis man ikke tænker sig om.
  • 4 kulør (hard) - En svær udgave. Denne udgave er for den øvede online spiller - eller for en online spiller, der virkelig gerne vil have en udfordring. Du skal som de 2 andre varianter stadig sortere 104 kort, men denne gang er alle 4 kulør en faktor. Du spiller online med spar, hjerter, ruder og klør. Her skal man virkelig tænke sig om for at få Edderkop Kabalen til at gå op.

Hvordan spiller man online Edderkop Spil Kabale

Nu har vi gennemgået lidt af spillet i overstående sektion. Du har måske allerede nu en idé om, hvordan man spiller online Edderkop Spil Kabale, men lad os gennemgå reglerne og lige netop denne version af online Edderkop Spil Kabale.

  • Til at starte med skal du vælge en sværhedsgrad. Har du ikke prøvet at spille online Edderkop Kabale Solitaire før, vil vi anbefale, at du starter med easy (1 kulør).
  • Når du har valgt sværhedsgrad, så vil der blive uddelt kort. Du vil se 10 rækker med kort de første 4 rækker er der 6 kort i. 5 kort med bagsiden opad og ét kort vendt. Resterende 6 rækker har 5 kort i hver række hvoraf 4 af dem vender med bagsiden opad og ét kort er vendt.
  • Du vil kunne se 8 tomme felter i toppen. Her vil dine sorteringer (konge til es) blive placeret når du har fuldført en sortering.
  • I toppen vil du også kunne se yderligere 5 bunker med kort (10 i hver).
  • Når du har sorteret alle de mulige kort i rækkerne og ikke kan se flere mulige træk, så skal/kan du vælge, at klukke på én af de 5 bunker i toppen. Når du klikker på denne, så vil der blive spredt yderligere 10 kort ud mellem rækkerne - 1 nyt kort i hver række. Du vil se, at kortene vil blive placeret ret tilfældigt. En 3'er kan altså godt blive placeret ovenpå en konge. Her er det din opgave at sortere de nye kort bedst muligt. Den endelige mission er jo, at samle 13 kort (konge til es).
  • Du kan sortere de 13 kort (konge til es) overalt. Det vil sige, at uanset hvad - så snart du har en sortering fra konge til es, så er den godkendt. Det vil altså sige, at det er okay, at en konge ligger ovenpå en 3'er for derefter at sortere konge til es. Så snart rækkefølgen er i orden, er den godkendt og kortene vil flyve til én af de 8 tomme bokse i toppen.
  • Opsummeret - Saml alle kortene fra konge til es. Der er 8 bunker. Du kan vælge mellem 3 sværhedsgrader; easy, normal og hard (1 kulør, 2 kulør og 4 kulør). Har du sorteret alle de tilgængelige kort er det tid til, at smide 10 yderligere kort på fra én af de 5 bunker i toppen. Når du har sorteret konge til es - uanset hvor - så vil kortene blive betragtet som et stik.