Logo for 7-kabale.com

7-kabale fra Windows XP

Om denne 7-kabale (Windows XP)

Denne 7 kabale er et fantastisk nostalgisk spil der bringer os tilbage til de gode gamle Windows XP-tider. Spillet er opbygget på samme måde som spillet du kender fra Windows XP.

Du venter 3 kort ad gangen. Dette kan ændres ved, at trykke på knappen "deal (draw 1)" eller "deal (draw 3)" for igen, at vende 3 kort ad gangen. For at være tro mod Windows XP er det grafisk også lavet på nøjagtigt samme måde. Du vil derfor kunne fornemme alle pixels i spillet - men det er også netop dét der lægger den nostalgiske tone.

I den her version kan du vælge mellem forskellige bagsider. Der er 12 bagsider, at vælge imellem. Du kan vælge mellem alt fra skyer til fisk. Så man kan vel godt sige, at det er alt mellem himmel og jord?

Så snart spillet er indlæst, så begynder tiden. Du har altså ikke nogen ekstra tid til, at gennemgå starten før spillet er i gang.

Pointsystemet er forholdsvis simpelt. Du får 5 point for, at vende et kort. Du får ingen point får, at lægge et kort korrekt - medmindre det er i de 4 øverste kasser. Her vil du få 10 point per korrekt lagt kort.

Har du fortrudt et træk kan du bruge knappen "undo". Det koster ingen point, at fortryde et træk. Du kan kun fortryde dit seneste træk. Du kan altså ikke klikke flere gange på "undo".