Logo for 7-kabale.com

Nyt design og nye spil

Forbedret 7-kabale.com

Vi byder jer velkommen til en ny og forbedret version af 7-kabale.com.

Mange af jer undrer jer måske over, at 7-kabale.com ser anderledes ud - men det er ikke en fejl. Det er brugt en del tid på, at udtænke en hjemmeside som I, som brugere får mest ud af.

Det tidligere design var desværre forældet og vi følte, at det var tid til, at skifte det ud med et mere moderne, roligt og afslappende design.

Vi ved, at i formentlig har en masse spørgsmål - og dem vil vi forsøge, at svare på herunder.

Hvor er de gamle 7-kabale spil?

Det er beklageligt, men de gamle spil 2, 3, 4, 5, 6 og 7 er gået på pension. Spillene var lavet i flash, som er forældet - det forklarer muligvis også hvorfor, at mange af jer tit of ofte så en hvid skærm i stedet for de spil som i var vant til.

Alle de store browsere (Google Chrome, Edge, Firefox og Opera) har valgt, at de ikke længere vil supportere flash. Det betyder i alt sin enkelthed, at de tidligere spil før eller siden vil blive ubrugelige for brugerne af 7-kabale.com.

Nogle af jer har nok lagt mærke til, at vi havde placeret forskellige guides i toppen af siden således i kunne spille vores spil alligevel - men det var en lappeløsning som desværre er nået til vejs ende nu.

De positive ting

Det negative er, at de gamle spil er "udgået". Det positive er, at vi nu kan levere nogle bedre, mere moderne og flottere spil end før. Endnu en go' nyhed er, at vi slet ikke er færdige endnu. Vi vil i en forhåbentlig nær fremtid levere endnu flere 7-kabale spil, så i kan få den variation som i fortjener.

Vi vil også snarest levere andre spil på siden. Bare rolig! - Det vil ikke blive et forstyrrende element, men blot give jer muligheden for, at spille andre spil på 7-kabale.com.

Noget andet vi har gjort er, at supportere større skærme. Det betyder nu, at spillene vil være større for de som bruger en skærm der kan håndtere det.

Vi har startet en blog - det er den du læser netop nu. Det har vi gjort så i kan følge med i den fremtidige udvikling og måske forstå hvorfor vi gør som vi gør. Vi håber, at i vil følge lidt med.

Vi har lanceret en "wiki" på siden også, hvis formål er, at skrive om 7-kabale og diverse andre kortspil. Bliver det en succes, kan det jo være, at vi vælger, at skrive om endnu flere relevante emner.

Tak!

Vi værdsætter, at du bruger 7-kabale.com!