Logo for 7-kabale.com

Hjerterfri er nu tilføjet

Efter længere tids programmering, har vi endelig fået skabt et spil hjerterfri som i kan nyde på 7-kabale.com. Det er en BETA-udgave, hvilket betyder at det er et spil der er på test-niveau. Hvis du har nogle inputs omkring det nye spil hjerterfri, så skal du være velkommen til, at kontakte os.

Spillet vil på nuværende tidspunkt kun være tilgængelig på 7-kabale.com. Du kan spille gratis hjerterfri online ved, at klikke på linket eller finde spillet under "andre spil" i menuen i toppen af siden.

Lidt om versionen

Hjerterfri kan spilles på mange måder. Vi har taget udgangspunkt i den mest kendte version af hjerterfri. Hvis man tænker tilbage på spillet hjerterfri i det gamle Windows, så skulle det gerne kunne spilles på samme måde. Designmæssigt halter spillet måske en smule, men det vil vi løbende opdatere. Lige nu er det blot vigtigt, at spillet fungerer som det skal.

I denne variant af hjerterfri spiller man 4 spillere. Man spiller til 100 point - den der rammer 100 først af alle spillerne - taber. Det er altså ét af de få spil der rent faktisk handler om, at have færrest point. Der er 26 point at kæmpe om. Vi har implementeret "shoot the moon", som altså betyder, at hvis du får alle 26 point, så vil du faktisk ende ud med, at få 0 point, hvorimod dine modstandere vil modtage 26 point hver. Så hvis du sidder med en god hånd og tænker, at du kan nappe alle 26 point - så kan det være værd, at prøve på.

Du spiller imod 3 bots/computere, som vil forsøge at slå dig. Vi har ikke gjort dem super-intelligente, da det vil ødelægge spillet. Vi har derimod forsøgt, at gøre dem lidt menneskelige - således de også laver fejl og gør nogle lidt mærkelige ting.

Du kan i starten af en runde ikke smide hjerter eller spar dame. Alle hjertere i hjerterfri er sammen med spar dame jo "pointkort". De kan ikke smides i starten af runden. Faktisk kan man ikke smide en hjerter før der er en spiller der ikke har haft anden udvej end, at smide en hjerter.

Vi har navngivet de 3 andre spillere. De hedder Gitte, Henrik og Mark. Vi håber, at i vil tage godt imod dem og slå dem mange gange i spillet.

Gode råd og taktik

Hvis ikke man kender hjerterfri ret godt, så kan man på spilsiden læse rigtig mange gode råd og taktikker. Spillet i sig selv er nemlig kun simpelt udadtil. Der findes mange forskellige taktikker og måder man kan læse sine modstandere på. Vi har researchet spillet en del og har skrevet en - synes vi - fyldestgørende tekst, der kan gøre dig meget klogere på spillet.